Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 19 липня 2022 р.

Сучасні письменники - сучасним дітям

Цього разу гостями дитячої бібліотеки стали дуже активні, енергійні та позитивні учні підготовчого класу приватної школи "Індиго", разом зі своїми вчителями Іриною Миронюк та Валерією Курило. Вони завітали до нас на подорож-знайомство з дитячою бібліотекою "Ч.І.З." (Читаємо.Інформуємо.Забавляємо.)

Діти із задоволенням ознайомились з дивовижним книжковим розмаїттям бібліотеки, вивчили значення слів "БІБЛІОТЕКА", "КАФЕДРА", "ЕНЦИКЛОПЕДІЯ", "ФОРМУЛЯР", дізналися про відділи бібліотеки "АБОНЕМЕНТ" і "ЧИТАЛЬНИЙ ЗАЛ". Звісно ж, діти вивчили правила користування бібліотекою та книгою, навчилися самостійно знаходити книгу на стелажі.

В читальному залі на малечу чекав літературний сюрприз - зустріч з донецьким поетом Михайлом Каціло, який презентував свою книжечку "Сонячний жираф".

Під час зустрічі автор зачитав свої вірші, розповів, яка готується наступна книга до друку та історію створення своїх книг. А маленькі слухачі, в свою чергу, заспівали 🎼пісеньку про алфавіт та розповідали віршики, які їм пригадалися.

Та скільки б ми не слухали чарівну поезію, нам завжди буде її мало. Тому, продовжуючи тему природи, яка домінує у віршах Михайла Каціла, бібліотекарі запропонували дітям переглянути цікавий та повчальний мультфільм "Пригоди лісових друзів", пограти в гру

"Сортування сміття" та розфарбувати книжкові закладинки із зображенням тварин.

Діти подякували поету та бібліотекарям за зустріч і пообіцяли стати найактивнішими читачами бібліотеки.

Чекаємо на нові зустрічі.







Немає коментарів:

Дописати коментар