Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 6 липня 2022 р.

Професія актора... Зустріч третя

Навіть, неймовірна спека – це зовсім не завада для наших користувачів – учасників проекту «МРІЯ Мукачево.Розповідь.ІчторіЯ» від Беати Столяренко, щоб збиратися разом і продовжувати відкривати для себе цікавий і такий різноманітний світ професій.

Цього разу діти дізнавалися, що ховається за лаштунками Мукачівського драмтеатру, а ще опановували основні навички акторської майстерності. Адже, одна з учасниць – Полінка з міста Суми хоче стати акторкою.

Але професія актора – це не виключно ролі мрій, аншлаги, море квітів, оплески та овації! Актор має мати хорошу пам'ять, ідеальну вимову, мати добре розвинений художній смак, харизму, повинен вміти легко вживатися в образ, викликати у глядачів емоції – як позитивні, так і негативні.

Друга частина знайомства з професією "АКТОР" продовжилась вже, власне, у бібліотеці професійним майстер-класом, який провела для дітей Вікторія Коновалова – викладач акторської майстерності Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого; режисер проектів на Новому каналі «Абзац», «Заробітчани», актриса театру та кіно. І вже результатом однієї зустрічі з Вікторією були три мініатюри, створені дітками самостійно! 





Немає коментарів:

Дописати коментар