Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 13 липня 2022 р.

Клуб любителів тварин... Зустріч сьома

Активні користувачі бібліотеки, учасники проекту «МРІЯ Мукачево.Розповідь.ІсторіЯ» продовжують вивчати різні професії, так би мовити, з середини.

Так, у неділю зранку, ми всі дружньою командою навідалися в гості до школи кінологів ГО Мукачівський кінологічний клуб «Замкова Стража», де і відбулося ще одне цікаве знайомство дітей з професіоналами своєї справи – кінологами. Адже, найпростішим способом для дітей дізнатися більше про напрям, що їх цікавить – це завітати до людей, які вже є спеціалістами.

Розпитати про особливості, труднощі та підводні камені професії-мрії мали нагоду цього разу одразу двоє учасників нашої групи – Власта з Мукачева та Георгій з Миколаєва.

Слід зазначити, що багато цікавого для себе відкрили не тільки діти, але й дорослі.

Інструктор-кінолог Василь Лізанець та керівник клубу Чабо Яров розповіли нам як тренують собак: навчають допомагати людям, захищати їх, а також виявляти заборонені речовини (все це нам продемонстрували під час заняття).

Ми також тепер знаємо, що у клубі створено 3 групи для дресирування чотирилапих : «Собака-компаньйон», «Собака-детектор» та спортивний напрямок. Заняття є безкоштовними і проводять їх на двох спеціально облаштованих майданчиках міста найкращі інструктори. А учні школи зі своїми чотирилапими друзями постійні учасники всеукраїнських змагань, де демонструють високі результати.

Отож, з професією ми познайомились! З чотирилапими підопічними клубу – потоваришували! Залишається лиш нашим мрійникам-кінологам стати учасниками клубу зі своїми домашніми улюбленцями.










Немає коментарів:

Дописати коментар