Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 8 липня 2022 р.

Бути архітектором - це круто!!!...Зустріч четверта

Сьогодні хочемо поділитися з вами наступною історією, головним героєм якої є Андрій – ще один учасник нашого проекту «МРІЯ Мукачево. Розповідь. ІсторіЯ». Отож, Андрій хоче стати архітектором. А що це за професія - «АРХІТЕКТОР»?

Про це розповідали дітям справжні фахівці своєї справи – архітектор Andrij Lutsa та інженер-проєктувальник Іван Хрипта .

Andrij Lutsa має багато цікавих ідей та нових проектів і юних «мрійників» він познайомив з архітектурою нашого міста. Цікаво було послухати думки дітей про будівлі більш ніж сторічної давності, які практично зберегли свій вигляд до сьогоднішнього дня, а також послухали розповіді про будівлі, які не збереглися або були перебудовані.

Другий наш гість розповів, в яких сучасних проєктах бере участь сьогодні, показав свою роботу «на папері» - тобто тонкощі проектування за допомогою програм. А ще ми взяли участь в дуже цікавих практичних майстер-класах про вірний баланс, про силу тертя, послухали розповіді про особливості проєктування будівель з залежності від вимог замовника, характеру місцевості, функціональної приналежності.

Це ж скільки багато потрібно знати, щоб стати архітектором та проектувальником! Тепер про це більше знають і діти. Саме це і є основним завданням наших зустрічей. Ми вчимося – граючись. Зустрічаємося, ділимося думками, мріями.

Україна потребує спеціалістів – досвідчених, мотивованих, енергійних. Майбутнє – в руках наших дітей!








Немає коментарів:

Дописати коментар