Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 24 квітня 2018 р.

Бережіть рідну природу


Щорічно у третю суботу квітня відзначається екологічне свято – День довкілля. Цього року воно припало на 21 квітня. А вже 22 квітня люди по всій планеті відзначали День Землі. Обидва ці дні стали загальнолюдськими символічними святами любові та турботи за наш спільний дім – Землю, яка забезпечує нам життя. В різних куточках земної кулі, небайдужі до екологічних проблем люди, проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.
Ми також мали нагоду напередодні, 20 квітня, поспілкуватися з учнями 2 класу НВК №10 (вчитель Боднарук Руслана) на дану тему та спробувати привернути їхню увагу до проблем планети і навколишнього середовища, нагадати, що кожен з нас повинен в міру своїх сил і можливостей зберігати наш спільний дім. 
Під час екобумерангу під назвою «Що буде, якщо…» ми не тільки спілкувалися з дітками, але й переглянули презентацію та мультфільм «Збережемо природу Землі разом».
На завершення, всі присутні по черзі давали обіцянку нашій Землі піклуватися про неї, не забруднювати, та не чинити дій, які зашкодять природі, адже, сьогодні, більше ніж будь-коли, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності. А щоб учні пам'ятали про нашу зустріч та не порушували своїх обіцянок, від працівників інтернет-центру вони отримали пам'ятки "Бережіть довкілля".


Немає коментарів:

Дописати коментар