Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 3 квітня 2018 р.

Цей дивовижний світ книжок


Казковим понеділком, під назвою «Цей дивовижний світ книжок», завершився Тиждень дитячого читання в нашій бібліотеці. А провели його ми з нашими наймолодшими «читайликами» - вихованцями ДНЗ №12, групи «Ромашка» та «Сонечко» (вихователі Мар’яна Попович і Алла Рябокінь).
2 квітня, у день народження Ганса Християна Андерсена, весь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги. Тому, звичайно, ми говорили з діткам про книги для малечі – про казки та про одного з найвідоміших казкарів світу – Г. Х. Андерсена. 
А ще на діток чекала цікава зустріч з письменницею, поетесою, журналісткою – Маргаритою Лукечею та презентація її книжечки-розмальовки «Олівець-розмалювець». Надзвичайно дружня атмосфера спілкування склалася у письменниці з дітлахами: Маргарита Лукеча читала дитячі вірші, а вони, в свою чергу, співали пісеньки, розповідали вірші, й демонстрували свої знання англійської, і навіть, французької мови.
Створити святковий настрій нам також допомагали - читачі бібліотеки та постійні учасники творчих заходів - Шуфрич Маргаритка та Коваленко Георгій (в ролі Олівця), які читали вірші Маргарити Лукечі.
На згадку, про цю чудову зустріч, діти отримали подаруночки - кольорові олівці та розмальовки від Олівця-розмалювця, солодкі сюрпризи від двох Маргариток та книжечки від автора.



Немає коментарів:

Дописати коментар