Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 10 травня 2024 р.

Буквар вивчаємо - книги читаємо

З нагоди закінчення вивчення Букваря та з метою проведення посвяти у читачі бібліотеки, три дні поспіль – 8-го, 9-го та 10-го травня, працівники дитячої бібліотеки приймали у своєму «книжковому царстві» учнів перших класів СШ № 16.

Першими відвідали нашу бібліотеку учні 1-А класу (класний керівник Георгіна Калинич). Разом з бібліотекарем діти пригадували правила користування бібліотекою, обговорювали правила поводження з книгою, а ще дізнавалися все про книгу, зокрема, про історію її виникнення, про елементи, з яких вона складається, щоб вже з перших сторінок навчитись  визначати чи сподобається певна книга їм чи ні.

На завершення, бібліотекар запропонувала всім долучились до виготовлення власної яскравої закладинки для книжки. Тож, тепер читати хлопцям та дівчатам буде ще зручніше.

Наступними до нас завітали учні 1-Б класу (класний керівник Беатриса Греба). Школярі так само спілкувалися з бібліотекарем  на тему бібліотечних правил та знайомились з книжковим різноманіттям. Особливу  увагу дітей бібліотекар звернула на перші книги всіх дітей – казки.

А от наскільки добре хлопці та дівчатка знають свої улюблені казки ми перевіряли під час вікторини «Потяг казкарів» та гри «Так чи ні».

І завершальну зустріч на цьому тижні ми провели сьогодні з учнями 1-В класу (класний керівник Катерина Вовків).

Як і з попередніми класами, звичайно, ми говорили з дітьми про бібліотеку, книги, правила користування, а також роздумували про користь читання книг. Також ми пограли у гру «Мільйон казок» та зробили книжку-малютку «Мої улюблені казки».

Всі школярі були посвячені в читачі бібліотеки та нагороджені Дипломами про закінчення вивчення Букваря.












Немає коментарів:

Дописати коментар