Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 22 червня 2024 р.

У світі фентезі

20 червня у читальній залі бібліотеки відбулася надзвичайно цікава зустріч наших користувачів з Іриною Богаєвськоютренером-викладачем англійської мови, психологом, засновницею «Школи Фенікса» – Міжнародної онлайн-школи розкриття талантів та розвитку емоційного інтелекту.

Долучившись до інтерактивного заняття-гри «У світі фентезі» діти впродовж двох годин змогли:

🪄здійснити віртуальну подорож у всесвітньо-відому школу для чаклунів Хогвартс;

🪄зустрітися з героями фільмів та книг про Гаррі Поттера;

🪄поспілкуватися магічною мовою Хогвартсу – англійською;

🪄виконати цікаві творчі завдання та квести;

🪄а на завершення ще й відкрити кожен свою суперсилу.

Напевно, на сьогоднішній день досить складно знайти дорослого чи дитину, яка б не читала книгу, або не дивилася хоча б один фільм про Гаррі Поттера. Гадаємо, що після цієї зустрічі юні відвідувачі захочуть ще більше дізнатися про головного героя книг Джоан Ролінг та його друзів.

Саме це і запропонувала дітям бібліотекар Алла Товтин, ознайомивши їх з книгами даної серії. Також діти мали можливість переглянути книжкову виставку «Обдаровані. Талановиті. Геніальні» та дізнатися більше цікавого про життя відомих людей, зокрема, про те як вони розвивали свої здібності і таланти, які отримали від Бога.

Бажаємо й нашим користувачам усвідомити свої сильні якості та наполегливо працювати над розвитком своїх талантів. І нехай це буде їм у задоволення.















Немає коментарів:

Дописати коментар