Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 24 серпня 2023 р.

З Днем Незалежності, Україно!

Сьогодні, разом зі своїми вірними друзями – користувачами дитячої бібліотеки, ми відзначили 32-гу річницю Дня Незалежності України.

Спочатку, ми пригадали з дітьми головні події часів незалежності нашої країни, обговорили державні та народні символи, навіть, заспівали Гімн України. А ще ділилися своїми думками про те, за що ми так любимо свою державу?

Звичайно, у такий важливий для нашої країни день, ми не могли оминути увагою й такі теми як права та обов’язки громадянина України, особливо маленьких громадян, які так потребують захисту дорослих. Про це з дітками просто і доступно, як завжди, поспілкувалась завідувач сектору Берегівське бюро безоплатної правової допомоги Мукачівського МЦ  Мирослава Пилипчинець.

Ну, а по завершенні серйозної частини нашого заходу ми перейшли до найцікавішого – майстер-класу. Учасникам було запропоновано на вибір декілька виробів, які вони могли сьогодні виготовити. Серед таких були колоски у техніці оригамі, патріотична брошка та сердечко-підвіска. Звичайно, зробити всі три роботи за дві години – це непросто. Але всі діти старанно працювали і залишились дуже задоволеними результатами своєї праці.

Ми дякуємо за допомогу у проведенні майстер-класу Беаті Столяренко, а хлопцям та дівчатам за їх активність, ентузіазм та наполегливість у доведенні справи до кінця.

І, звичайно, від імені всіх учасників заходу, дякуємо нашим захисникам та захисницям за кожен новий день!

З Днем Незалежності, любі друзі! З Днем Незалежності, наша рідна Україно!



















Немає коментарів:

Дописати коментар