Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 8 квітня 2024 р.

Бути здоровим - ЗДОРОВО!

7 квітня весь світ святкував Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь створення статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році.

Метою святкування Всесвітнього дня здоров’я є нагадування дорослим та дітям про себе й своїх рідних, а також чергове наголошення на способі нашого життя.

Щороку цей день проходить під знаком однієї, важливої для суспільства теми. Цьогорічна тема Всесвітнього дня здоров’я – «Моє здоров’я, моє право».

Спілкувалися на тему здоров'я сьогодні і ми зі своїми відвідувачами - учнями 3-го (вчитель Діана Тріфанова) та 4-го (вчитель Марина Ільницька) класів приватної гімназії «Еммануїл».

Бібліотекар Наталія Кушнір розповіла присутнім про існування такого важливого дня, запропонувала для ознайомлення дітям книги, представлені на виставці-рекомендації «Здоровим бути здорово» та познайомила з гостею сьогоднішньої зустрічі Оленою Мейсар –сімейним лікарем .

Разом з дітьми Олена Григорівна з'ясовували, що таке здоров'я і як дотримуватись здорового способу життя? Чи можливе фізичне здоров'я без психічного здоров'я людей? Розбирались, що таке «Тарілка здорового харчування» та вчились самостійно її складати.

За свої старання хлопці та дівчата отримали від лікаря  подаруночки та солодощі.












Немає коментарів:

Дописати коментар